niedziela, 16 października 2011

krem do tortu zrobiłam taki jak tutaj http://www.kwestiasmaku.com/desery/panna_cotta_przepisy/kawowa_panna_cotta/przepis.html
i jeszcze http://www.kwestiasmaku.com/desery/panna_cotta_przepisy/kawowa_panna_cotta/przepis.html i http://www.kwestiasmaku.com/desery/czekolada/torcik_truflowy/przepis.html bo jadłam u Angeli. czyli krótko mówiąc szaleństwo na temat gorzkiej czekolady

2 komentarze:

stula pisze...

obśliniłam się bo gorzka czekolada to mój numer jeden! a tort wyszedł rewelacyjny! ze swoim antytalentem do tortów to ja mogłabym co najwyżej ta kukardkę może... choć nie wiem do końca...

katja pisze...

no co ty! to jest fajna zabawa - jak ciastolinką, można wykorzystać te same foremki. a masę kupiłam w Pszowie :)